Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Jsme váš spolehlivý partner v oblasti prodeje a servisu GPS navigací specializujících se na kamionovou, autobusovou a silniční přepravu. Od roku 2014 jsme se zaměřili na rozvoj naší specializace pro naše koncové zákazníky a firmy. Klademe důraz na kvalitu a rozšiřující se výběr GPS navigací od našich dodavatelů, a proto můžeme zaručit nadstandardní záruční a pozáruční servis, který je vyřešen v co nejkratším čase.

Jsme rádi, když naši zákazníci jsou spokojeni. Každá dodaná GPS navigace musí splňovat přísné kvalitativní a funkční standardy, aby se na ni uživatel mohl spolehnout i v náročných dopravních situacích. Sledujeme také uživatelský komfort a poskytujeme dostupné aktualizace po dobu životnosti přístroje. Náš automatický systém vás informuje o možnosti provést aktualizaci.

Jsme jedinou firmou v Česku, která nabízí zapůjčení navigace po dobu záruční opravy zcela zdarma.

Těší nás váš zájem o konzultace s výběrem konkrétní GPS navigace a příslušenství. Vaše spokojenost je pro nás důležitá, proto děláme maximum, abychom vám poskytli nejen přístroj, ale i nadstandardní péči o zařízení v následujících letech.

S nákupem u nás máte jistotu, že investujete do spolehlivého a kvalitního zařízení, které bude pečlivě udržováno i po jeho pořízení.

 

 

 

 

Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

navigace


Kontakt

Taygeta Trading s.r.o.

Přemyslova 241/18
České Budějovice
370 06

720 554 958

info@taygate.cz

© 2024 Taygeta Trading s.r.o.